Välmående & Prestation

Vad, hur och varför?

Min önskan och mitt mål är att få bidra till att fler människor upplever livet lite mer glittrande. Att vi blir fler och fler som oftare genuint mår bra på riktigt och känner glädje i vardagen. Att vi har en utmaning som är kittlande men inte oövervinnerlig för oss.

Varför då? Jo för mår vi bra så går det bättre. Vi känner mer livs-och arbetsglädje, vi blir mer kreativa, mer engagerade, vi ser lösningar istället för problem, upplever att det är enklare att fatta bra beslut, vi får tillgång till alla resurser vi besitter, vi har en större ”vi-känsla” och är måna om andra. Vi blir per automatik goda medmänniskor och vi presterar bättre. Så enkelt är det.

Men. Det är på pappret det är enkelt. Eller hur? Annars skulle vi ju alla glida runt och och känna oss happy and healty hela tiden.

För ledare

För ledare är det a och o att förstå att vi behöver börja med individerna för att skapa bättre resultat. Att skapa en miljö och rätt förutsättningar för alla medarbetare att må bra och vara i ”flow” så ofta som möjligt. Då får du ut den potential och lite mer som alla har. Det är det enda långsiktiga sättet att skapa utveckling.

eNPS
Om du är familjär med eNPS så har Affingo AB där jag jobbat med hela bolaget under två års tid på senaste mätningen en eNPS på +77. Det är världsklass.

Är det dags nu?

Genom en föreläsning eller utbildning med gruppen får ni grunderna att jobba vidare med. Det kommer göra skillnad, på riktigt. För alla grupper på alla nivåer.

Så här säger några tidigare deltagare!