Idrottare

Är det dags att trappa ner eller avsluta din idrottskarriär?

Vem är du utan din idrott? Och vad vill du göra nu?

Du har levt länge med tydliga mål. Du vet vad och hur du behöver träna och skapa rutiner i ditt liv för att prestera och vara bäst när det gäller. Tydlig plan för att nå dina mål.
Men nu då? Hur vet man vad man vill efter sin idrottskarriär? Hur hittar du din inre motivation nu?

–> Jag kan hjälpa dig att få klarhet.

Vem är du nu?

Vad händer med självbilden när man inte längre identifierar sig som den idrottare du varit. Hur hanterar man den inre mentala resa det betyder? Vad är viktigt för dig? Vilka mål vill du sträva mot nu? Vem är du utan din idrott och dina prestationer där? Duger du? Vad behöver du får att må bra både mentalt och fysiskt nu?

Du kommer få en tydlig inre målbild och förståelse för vad just du behöver för att må och prestera bra i din ”nya värld”.

Mot nytt jobb –> för dig som vill.

Idrott är den bästa skolan för många och vi får så mycket på köpet. Något vi inte alltid tänker på när man är aktiv, men en dag kommer vi ut i arbetslivet och du har en fullpackad ryggsäck med erfarenheter och eftertraktade egenskaper på arbetsmarknaden. För det ska du veta, många arbetsgivare ser upp till och letar efter de egenskaper idrottare besitter.

Bara söka jobb via annonser och ett CV är lurigt. Jag jobbar tillsammans med mina samarbetspartners som är specialiserade på att få ut människor på arbetsmarknaden, och specifikt för personer med idrottens egenskaper. Du kommer också få träffa andra f.d. elitidrottare från andra sporter som delar med sig av sina erfarenheter.

Mer om mig kan du läsa här –>

Hur?

Det finns inte ett facit här, utan efter dina specifika förutsättningar kommer vi jobba tillsammans både med din personliga resa och jobbsökarresa. Skriv en rad så tar vi det därifrån!